Skole.Arbeid.Skole

  • 06.02.2013

Min ukeplan består denne uken i tre kvelder på skolen, to kvelder på jobb, to dager på jobb, mye lekser og lesing på dagtid og mye god tid med min kjære. Så dagene går ganske fort. Denne uken har jeg min fate arbeidshelg, men jeg har også jobbet en dag ekstra, nå på tirsdag. Det er greit å kunne hjelpe til når de trenger det på jobb, men selvfølgelig er det ikke alltid jeg kan, men glad for å bli spurt!

Dagene går så fort, tenkt at vi allerede er i februar, kan nesten ikke forstå det! Neste uke er det vinterferie, og jeg tenkte å bruke den uken til å starte søkingen på skoler til høsten... Må bare komme i gang med det! Synes hele den prosessen er veldig spennende og skummel. Det er mange følelser rundt det å flytte vekk hjemmefra, ikke minst fordi jeg ikke vil flytte vekk fra alt det kjente og kjære, hvor Reidar står høyest på listen... Det hadde vært kjekt om han kunne blitt med, men det er vanskelig når jeg ikke vet hvor jeg kommer inn. Hadde det vært en selvfølge at jeg kom inn hvor jeg ønsket, kunne den prosessen vært mye lettere! Men jeg kommer til å komme hjem til Stavanger for å besøke han, og alle andre vennene mine! 

Nå har jeg gjort litt lekser, både i biologi og kjemi, og sitter å venter på at jeg kan komme meg til skolen... Det skal være sakt at det er både positive og negative ting ved å gå på kveldsskole, men det kan jeg ta i et annet innlegg.


 
Ha en fin, fin onsdag! 

2 kommentarer

Tjodgjerd

06.02.2013 kl.19:26

Hei, cordieritt

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

cordieritt

07.02.2013 kl.08:22

Tjodgjerd: Takk skal du ha for koselig tilbakemelding ;)

Skriv en ny kommentar

hits