Min Grieg planer

  • 28.01.2013

Min Grieg planer, min almanakk, min filofax, min syvende sans. Kall den hva du vil, men den har blitt utrolig viktig for meg. Her skriver jeg ned alle mine planer, lekser og alt som kunne være viktig. Jeg har handlelister i den, et regnskap, slik jeg kan følge meg på hva jeg bruker, jeg bruker den til å notere ideer til hobbyer og lister på ting jeg skal gjøre. I tillegg så bruker jeg den til lommebok, altså som sakt, den har blitt veldig viktig for meg, slik at jeg har et godt system på hverdagene mine!

Jeg fargekoder i boken med markeringstusjer, bruker grønt for skole, gult for jobb og rosa for alle andre aktiviteter. I tillegg har jeg post-it-lapper om det er noe som er veldig viktig, men som jeg ikke vil skrive i boken. Det kan være lekser jeg ikke fikk til, og trenger hjelp til av læreren, eller andre ting. 

For å gjøre den enda mer kompleks så har jeg invistert i en hullemaskin til den, på den måten kan jeg legge inn ting som jeg ønsker å ha med, uten at det blir et problem! Det er altså slik jeg har fått inn handlelister og regnskapet. Nå bruker jeg sikkert ikke handlelistene før jeg flytter for meg selv, men akkurat nå, så har jeg dem i boken. Så gjelder det bare å huske å skrive ned hva jeg bruker i regnskapet, ellers er det ikke noe mening med det! 

 
Jeg elsker denne boken, og er glad for at jeg endelig har invistert i en som jeg kan ha lenge! 

Hvordan holder du styr på alt som skjer i hverdagen?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits