Jubileum og nyttårsforsett 2013

  • 01.01.2013

Jeg har faktsik hatt denne bloggen nå i 2 år. Må si meg imponert over meg selv. Jeg har hatt blogg før, men aldri helt vært gira på å holde den aktiv. Nå vet jeg at jeg ikke er den mest aktive bloggeren, men jeg blogger heller når jeg har noe å blogge om, enn å bare blogge for å blogge. Jeg føler at det gjerne er bedre, enn mange innlegg uten innhold! Men hva vet jeg vel? Jeg liker å blogge, men kjenner av og til at jeg ikke orker, og da føler jeg det er best å la være. Det er godt med litt fri fra pc og internett inni mellom, og da tar jeg meg fri! 

Det nye året, bloggåret, er nok ikke like spennende, med like mange reiser og opplevelser som jeg hadde i 2012, av økonomiske grunner. Ikke så rart at det er litt skralt, når jeg hadde 5 utelandsturer i året som gikk, i tillegg til det å ta opp fag, som heller ikke var gratis! Men jeg tror at 2013 blir et fint år uansett, og et spennende år. I år kommer jeg til å søke på studier, så jeg håper jeg får plass, og da flytter jeg vekk hjemme fra for første gang, på godt å vondt. Jeg tror det blir godt å komme vekk å treffe nye folk, starte på fremtiden min (altså fremtidsjobben), flytte hjemme fra og kjenne skikkelig på livets gang. Men det kommer også til å føre med et stort savn. Et savn etter min kjæreste, mine venner, min familie, til og med jobben kommer jeg til å savne.. Men det skal nok gå seg til det også! Jeg kommer selvfølgelig til å komme hjem inni mellom, og regner med at det er noen som kommer på besøk også! 

For det nye året har jeg laget meg noen forkjellige nyttårsforsett, eller mål om du vil kalle det for det. Jeg så at jeg ikke hadde nyttårsforsett i fjor, så jeg glemte det helt sikkert. Men her er i alle fall mine nyttårsforsett for 2013. Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å holde disse. Så får vi se hvordan året går! Å jeg satser på at det blir et fint år! 

 

Har dere noen nyttårsforsett for det nye året, eller synes dere at det bare er tull?
Ha en fin start på det nye året! Vi skrives! 

2 kommentarer

08.01.2013 kl.16:21

Hvor skal du flytte? og hva skal du studere?:)

cordieritt

12.01.2013 kl.00:19

Anonym: Jeg skal ta biologi er planen, men er usikker på hvor det blir. Det tar jeg som det kommer :-)

Skriv en ny kommentar

hits