Nyttårsaften

  • 31.12.2012

Nå er min jobbehelg over for denne gang. Det var herlig å komme litt tilbake til hverdags rutinene mine, men det blir ikke for fullt før i uke 2, når skolen kommer skikkelig i gang. Denne uken skal jeg kun på skole en gang, så det er ikke full uke i hvert fall. Så jeg gleder meg til det. Jeg har vært så heldig å få kjøpt begge bøkene jeg trenger allerede før jul, så det slipper jeg å stresse med i starten av januar. 

God nyttår til alle skjønne lesere, og takk for det gamle. Takk for at dere har følget meg igjennom året som har gått! Nyttårsaften skal jeg feire med min kjære og venner på Vassøy, så det blir kjekt. Først er det middag med noen få, før det kommer flere og går over til et skikkelig nyttårs kalas. Dette gleder jeg meg veldig til. Selvfølgelig litt ekstra kav med båt og sånn, men slik blir det, og tidligere så har jo festene hos Aleksander vært de beste! Så blir nok kanon i år også!

Jeg tegnet dette som en avsluttning på året. Det er på middagstavlen til jobben, så jeg tenkte det var litt koselig, med noen som representerte nyttår, og jeg tror jeg fikk det ganske bra til.

Så en gang til GOD NYTTÅR, OG TAKK FOR DET GAMLE!
Vi skrives på nyåret!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits