Julelunsj med jobben

  • 20.12.2012

I dag gikk jeg av jobben, og har offesielt ferie. Denne dagen på jobb gikk gruelig fort, men jeg var både sliten å trøtt. Det var julelunsj på jobben for alle kollegaene. Å i regi av den var det stelt i stand et lite julelotteri. Hvor alle sammen kunne ta ett lodd hver. Det var fire heldige vinnere, og jeg var utrolig nok blant dem. Det hadde jeg aldri trodd.

Jeg vant et sildeglass, synes det var kjempe fint. Nå har det seg slik at jeg ikke spiser sild, men jeg skal ikke gi det vekk, jeg skal finne ut noe lurt som jeg kan bruke det til!Det ble altså en veldig hyggelig overraskelse! Har du noen ideer til hva jeg kan bruke det til? 

Nå skal jeg ikke jobbe igjen før min egen jobbehelg, helgen før nyttårsaften. I morgen reiser jeg og Reidar til Sauda, hvor vi skal tilbringe julen med hans familie iår. Det blir veldig spennende, og er første gang jeg ikke feirer jul med min egen familie og slekt. Så jeg skal ærlig si at jeg både gleder meg, men også gruer meg. Ser for meg at savnet etter min familie kommer til å være stort, men jeg tror at det kommer til å bli en fin jul uansett. Det handler vel mest om hva man lager det til selv! Å jeg har bestemt meg for å kose meg masse.

Ha en fin torsdagskveld! Vi skrives!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits