Nyter ferien fullt ut

  • 10.12.2012

Heisann fininger!

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Den startet ganske tidlig, ettersom jeg måtte hjem med bilen til mamma, så satt jeg å så på serie, før jeg startet med å lage noen julekort. Jeg har tilsammen fått laget 6 stykker, men ingen er ferdig, det er fortsatt pyntingen som gjenstår. Jeg er bare glad jeg har kommet i gang med det! Det tar alltid lang tid å lage kort, men jeg koser meg med hvert eneste ene. Her er bilde av de seks julekortene jeg har laget til nå, og som sagt de er ikke ferdige:

Etter middag gikk jeg opp å startet å rydde litt i stemplene. Jeg har som mål å prøve å bli helt ferdig med dem i juleferien, håper jeg klarer det! Nå har jeg laget forside, bakside og navn på to av mange CD cover. Det tar lang tid, ettersom jeg må klippe til arket, før jeg stempler hvert stempel som skal være inni. Deretter farger jeg stemplene og legger tape på baksiden (for at stempelet skal feste seg). Først da er de ferdige til å få stemplene inni. Her er de to jeg har laget så langt:Nå skal starter jeg med mitt tredje av disse coverene, før jeg setter på nytt igang med kortlaging eller kanskje noe annet hobby realtert! Vi får se! Å i kveld skal jeg bort til min kjære å sove der i natt og, gleder meg masse til å se han igjen. Like godt hver gang!

Hva synes du om julekortene og stempelordningen? Vi skrives!

 

2 kommentarer

danian

10.12.2012 kl.18:47

Det er jo s¨kos å lage jle kort da

cordieritt

11.12.2012 kl.09:44

danian: Ja, synes det er kjempe koselig å lage kort, å det er alltid noe spesielt med julekort, er nok hele stemningen som kommer med jul :-)

Skriv en ny kommentar

hits