Se hva jeg klarte:

  • 03.12.2012

Jeg har lenge tenkt på å strikke en liten sokk til mobilen, men ikke en i ensfarget, men i mariusmønster. Så fikk jeg oppskriften på denne av en kollega, og satte i gang nesten med det samme. Det var første gang i hele mitt liv at jeg har strikket noe med mønster i flere farger. Vansligvis er det kun en farge, og mønster i rett og vrangt. Det er fint det og, men det er veldig gøy å få litt flere farger. Jeg ble kjempe stolt over meg selv når jeg hadde strikket den ferdig. Oppskriften var veldig enkelt å forstå, og det var en liten seier for meg selv.

Her ser dere resultatet:

Jeg ga denne vekk til ei av mine bestevenner, Anne. Hun feiret bursdagen sin på lørdag, og det var så koselig å kunne gi henne denne som jeg hadde laget. Og så følte hun seg litt beæret over å få den første tingen jeg har strikket med mønster. Jeg skal definitivt strikke en til slik, om ikke flere. Det er jo en veldig koselig julegave å kunne gi bort! Vi får i hvertfall se hva det blir til!

Hva synes du om resultatet, bra til å være første gang?

Vi skrives, og det blir oftere oppdateringer etter 6. desember, da har jeg min siste eksamen. Den gleder jeg meg masse til å få overstått, og da skal jeg bare kose meg med juleverksted alene og med venner. Å ikke minst, julemusikk i bakgrunnen. Kanskje blir det til å med litt julebaking. Jeg gleder meg i hvert fall veldig masse til det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits