Uttesting av decoupage

  • 20.11.2012

En av gavene jeg ga til Dzenita, var blant annet et fint smykke og et par søte øyredobber. Men desverre hadde jeg ikke noe fint å pakke dem i eller legge dem oppi. Så kom jeg på at jeg hadde handlet noen søte små, hvite, hjerteesker på Panduro tidligere i år. Og da tenkte jeg for meg selv, at dette var en god måte å få teste ut decopagen for første gang. Nervøs, ja, det kan du si! Vi hadde ikke akkurat mange eskene hjemme, og siden det var første gang synes jeg det var litt skummelt. Jeg tror at den demostrasjonen som vi var på, hos Kontant Engros, kom til nytte når jeg satte igang. Så jeg var glad for at jeg fikk tatt med en tur innom den!

Jeg satte i gang. Første steg var å velge en serviett som kunne passe til lokket og til anledningen. Jeg fant to søte engler og de følte jeg passet perfekt, de ser ut til å være gode venner, og det er jo vi to. Jeg startet med å rive ut motivet jeg ville ha, før jeg tok av alle de hvite lagene på servietten, man skal kun nytte det med motivet, det ytterste laget. Så påførte jeg litt lim, før jeg la servietten på, og la lim/lakken over der igjen. Forsiktig. Det er veldig viktig å behandle disse serviettene forsiktig, ellers revner de, og det ønsker man ikke. Siden jeg er glad i glitter strødde jeg over et lite lag med det, før jeg la siste finnish med lakk oppå der. Jeg skrive lim og lakk om hverandre. Det er fordi den limen du bruker, er også en lakk, og vi har en som er i matt tone, men det er også mulig å få i blank. Jeg brukte kun decopage med serviett på lokket, og fant ut at esken ville bli finere om jeg malte den. Derfor tok jeg fargene fra servietten og prøvde å etterligne dem så godt jeg kunne, og malte boksen med svamp. Her er resultatet:Hva synes du?

2 kommentarer

helene

20.11.2012 kl.00:19

Så utrolig fin boksen ble =) Jeg bruker mest andre ting for er ikke så fornøyd med serviett motivene..men disse englene var jo bare helt skjønne. Hvor fikk du tak i de serviettene?

cordieritt

20.11.2012 kl.11:38

helene: Tusen takk skal du ha! Vel, som jeg skrev var det første gang jeg prøvde, og vil gjerne prøve det igjen, med serviett eller annet. Det er jo så mye spennende som kan lages med decoupage :P
Jeg kjøpte en sånn samlepakke som de hadde laget når jeg var på den demostrasjonen på Kontant Engros. Den innehold en serviett av hver sort, men det er også fire motiver på en serviett, så det ble en del. Tror vi fikk mellom 10-15 ulike serviettmotiv, og jeg må jo si meg enige i at disse var fine, og mange av de andre også! Det kan være de selger det på panduro også, siden de selger en del varer av dem! :)

Skriv en ny kommentar

hits