Eksamen.Eksamen.Eksamen.

  • 14.11.2012

Vel, når er jeg ferdig med en eksamen, og jeg kan ikke si annet enn at den gikk overraskende bra, nå er det "bare" tre igjen, tre eksamener igjen å øve til, tre eksamener igjen før jeg har juleferie. Og det ser jeg veldig frem til. Denne uken har jeg en plan om å lese litt på dem alle tre, før jeg går inn i fokus på hver enkelt, fra neste uke. Tenk, at det er mindre enn en måned igjen før jeg er ferdig med dette halve året, og det har gått så utrolig fort! 

Nå sitter jeg å leser litt på kjemien. Må lese nøye, og jeg tar notater i mens. Det er viktig at jeg forstår det jeg leser, og jeg føler at foreløpig så gjør jeg det! Så det er bra.Jeg har i tillegg lest litt på biologien, og skal snart starte med matten. Det er ekstra undervisning på skolen i kveld, da er det matematikk som står i fokus. Vi holder på å gå igjennom tidligere eksamensoppgaver, og det er greit å være rundt læreren i tillfelle jeg trenger hjelp til noen oppgaver. I tillegg føler jeg gjerne at jeg klarer å fokusere bedre, uten å bli for mye avbrytt og dermed blir det bedre nytting av tiden. 

Jeg satser på at det kommer til å gå bra med de kommende eksamene, men det er selvfølgelig ikke uten arbeid. Som også er grunnen til at jeg er litt fraværende her på bloggen, noe jeg regner med at dere sammen forstår. Har du noen kommende eksamener? Har du noen smarte eksamensforbredelses tips?

Stor klem til deg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits