Eksamen nærmer seg

  • 24.10.2012

Ja, tenk! Tiden går  så utrolig fort. Når vi startet hadde vi hele 9-10 uker på å gå igjennom hele pensumet, og nå har vi kun en uke igjen. Jeg har fått vite alle eksamensdatoer, og kjenner at jeg gruer meg mer og mer. Det blir noen harde uker fremover, full fokus på skolen. Litt mer enn tidligere, ikke at jeg ikke har fokusert, men nå blir det mye mer jobbing. Gleder meg til jeg er ferdig, men samtidig gruer jeg meg til eksamene, spesielt de muntlige. Å siden tre av fire er muntlige eksamener så er det mye å grue seg til. 

Jeg skal ha første eksamen allerede 09. november, men igjen, jeg er ferdig og har siste eksamen 6. desember, så jeg får en lang juleferie, med litt jobbing. Så det blir jo noe godt å se frem til. Nå har jeg kommet hjem fra kveldens lange skoletimer, og godt er det. Nå skal jeg straks sette meg ned og jobbe litt med kjemi, ja jeg sa fullt fokus! 

Ha en fin kveld videre!

2 kommentarer

Anne

25.10.2012 kl.00:21

Det greie du heilt fint!:) du har vert så flinke å gjort lekser og studert så eg tror du ska få dette til:D eg har troen på den vennen!

masse masse lykke til <3

cordieritt

26.10.2012 kl.16:44

Anne: Tusen takk, søte kjære deg :D

Skriv en ny kommentar

hits