En anderledes helg

  • 19.10.2012

Dette ble en litt anderledes helg enn planlagt. I utgangspunktet skulle jeg jobbe fredag, og jeg or Reidar skulle reise inn til Sauda for å feire besteforeldrene hans, før vi reiste hjem på søndag slik at jeg skulle rekke vakten min. Alt var ordnet, lørdagsvakten min hadde jeg fått permisjon og jeg hadde til og med fått låne min bestefar sin bil, slik at turen skulle gå fort.

Desverre ble det ikke slik. Reidar måtte til Göteborg for å jobbe med noe der, og hadde ikke annet valg. Så nå blir det hjemme helg, og heldigvis mindre stress. Så i dag har jeg vært på jobb, og i morgen er planen blitt ganske spennende i stedenfor. Siden jeg ikke har jobbevakt, skal jeg, mamma og bestefar en tur til kontan engros for å se på en demostrasjon i decoupage. Noe som jeg plutselig har fått øynene opp for. Jeg synes dette virker så spennende, at jeg er glad for at jeg kan være med her. Etter dette skal jeg få stusset håret mitt, og det trengs, mildt sagt! Når  det er gjort blir det lekser i kjemi og biologi, kanskje fysikk hvis broren min kan hjelpe meg med det jeg ikke fikk til i dag! Lørdagskvelden skal jeg tilbringe hjemme med familien, og kanskje kose meg med et glass vin mens jeg ser på en serie eller to. Og søndagen blir som planlagt med jobbing, så før jeg skal på jobb tenker jeg kanskje å gjør litt ekstra lekser. Synes det er viktig å bruke tiden nå som det nærmer seg eksamen med stormskritt!

Jeg tror at det kan bli en fin helg, og ikke minst en avslappa helg, noe som er godt kjenner jeg. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, så da er det alltid godt å ha en rolig helg, å få samle kreftene på. Og siden hobby alltid får meg til å slappe av, så er det midt i blinken å bryte med på lørdagen. Selvfølgelig synes jeg det er synd at jeg ikke kan jobbe, men også litt herlig.Nå gleder jeg meg veldig til jeg får se Reidar igjen, har ikke sett han på mange dager nå, og så vidt snakket med han i fem minutters tid før samtalen brøt. Han er ikke i selve Göteborg, men på en båt, derfor er dekningen dårlig, eller ikke tilstedet. Så det blir et høydepunkt den dagen han kommer hjem. Det er enda litt usikkert, men kan være fra torsdag av, så jeg venter i spenning.

Du må ha en fin helg, og håper du har hatt en fin fredagskveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits