Paradis i bilder og tekst

  • 24.10.2012

Ble et sent innlegg, men som man sier "bedre sent, enn aldri!"

Torsdagen kom vi inn som sagt tidligere i rundt 6-tiden. Det var så herlig, kaldt med utrolig koselig. Tante hadde gjort rommet i stand til meg og jeg hadde det veldig supert. Vi satt lenge i hytten, snakket og bare koste oss. Noen timer senere kom Irene, Eiving og Mathilde inn, å det var koselig å se dem også! Må si det ble en veldig fredelig kveld, og det kjente jeg at jeg trengte. Var veldig sliten etter en lang dag.

Fredagen bar jeg, Sanna, Stine, Tone, Irene og Mathilde på en spasertur for å bevege oss litt. Det var en fin tur, jeg fikk knipset noen fine bilder, synes alltid det er så kjekt med det for å se tilbake på. Jeg synes det er så mye lettere å minnes tilbake til når jeg har noen bilder å koble det opp til! Når vi kom inn igjen, hjalp jeg til med middagen, mens mamma og tante var ute å gjorde en veldig viktig arbeidsoppgave, de løe ved. Så veldig flott gjort. Mannfolkene var kjempeflinke å fikk sagt ned noen trer og gjort noen oppgaver som burde bli gjort. De er alltid så flinke til å få til slikt! Mot kveldingen prøvde vi oss på et bål og litt ute aktiviteter, så det ble litt marshmallow og pølser. Å det falt veldig i smak, men det var godt å komme inn i hytten å få varmen i kroppen etterpå. Her satt vi å snakket og koste oss med hverandres selskap.

Lørdagen våknet jeg kjempe trett, hadde nesten ikke sovet... Av den teite grunn, en mus har holdt meg våken og når jeg til slutt våknet av synet av selve musen, da fikk jeg nok, så jeg var nede og hadde en kopp kaffe når klokken slo kvart på 8. Men for all del, det var herlig å vær oppe tidlig. Jeg, mamma, Stine, Sanna, Tone, Irene, Eivind og Mathilde tok oss en tur ut til Sauda. Her i Sauda var det høstmarked, så det var veldig koselig. Men vi merket etter hvert at det begynte å bli litt folksomt, så etter noen timer dro vi hjem til hytten. Her var det bestemt at vi reiste hjem i dag, og da fikk hele dagen i morgen hjemme. Så det var herlig. Det var da rett i pakkingen, og det gikk fort, jeg fikk heldigvis skrevet en liten hilsen i hytteboken, og jeg gleder meg til en ny hyttesesong neste år!Håper din høstferie var like fin!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits