Høstferie

  • 11.10.2012

Det er herlig med høstferie, selv om jeg har jobbet frem til i dag, så topper den seg når jeg reiser inn til Stuvik med familien i dag. Jeg gleder meg veldig til å komme inn til Stuvik nå, det blir nok en kald, men fantastisk tur. I dag før vi reiser, så skal jeg og mamma på en liten tur rundt om kring. Vi må få tak i alt vi trenger til turen, jeg trenger for eksempel en kjeledress slik at jeg kan holde meg var, og jeg tror mamma skal ha noe garn slik at hun har noe å strikke på!

Jeg vurderer faktisk å ta med meg noe scrapping, jeg har noen småting jeg holder på med, og det krever ikke små mye plass, og da kunne det vært veldig kjekt! Jeg har begynt på enda et prosjekt, som ikke stod på listen, og har kommet godt i gang på dette, og det hadde vært kjekt å nesten fått gjort seg ferdig! 

Her er litt mimrebilder fra 2012 på stuvik:Jeg ser for meg at dette blir en kjekt tur med fiske, bål, spill og kos sammen med familien. Noen av slekten er allerede der inne, mens noen kommer inn i dag og kanskje noen til helgen. Det blir kjekt å se alle igjen, og med det samme jeg er  der inne med så mange flotte folk, kan jeg prøve å få noen gode bilder til bestefar sitt bestillings prosjekt! Jeg har kommet godt i gang der, og tror jeg snart er fornøyd med alle bildene og at det blir supert! Gleder meg til jeg er ferdig med det, og jeg kan vise han resultatet, og håper selvfølgelig på at han blir fornøyd med det!

Vi skrives!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits