Hobby og kreativiteten seirer

 • 02.10.2012

Jeg sitter å ser igjennom bloggen min, og ser tydelig at det som har preget den den siste tiden er hobby. Det er fordi jeg har vært så kreativ det siste tiden. Jeg kan rett og slett ikke huske sist jeg hadde det slik, på godt og vondt. Jeg vet det er bra at man er kreativ, men det er blitt så gale at jeg ikke klarer å slutte å tenke på det. I løpet av en dag tenker jeg så mye på hobby, at det er mye annet som blir glemt! Jeg er ikke vant til slikt. Det bobler inni meg av kreativitet, og jeg har uttallige prosjekter pågående og ikke minst i hodet. Det som popper opp i hodet mitt av ideer, må jeg tegne og skrive ned på et ark for å ikke glemme det, eller i værste fall for å ikke å få sove! 

Jeg elsker å være kreativ av meg, men det kunne kanskje kommet i en litt mindre dose enn det jeg har nå, men jeg får ta til takke med det. For å gi dere et lite eksempel på hvor mye jeg styrer med i hodet (som bare er kreatvit):

 1. Lage system i scrapping (et enormt prosjekt)
 2. Male kommode
 3. Lage egen kokebok
 4. Lage mine kjærringrådsbok
 5. Lage julekort (ja, det surrer allerede i hode mitt)
 6. Lage bursdagskort (en del som har bursdager fremover)
 7. Strikke lue (bare for å ha prøvd det!)
 8. Strikke genser (skapelgenseren)
 9. Lage noen julegaver (kan ikke si mer om det!)
 10. Lære meg decoupage (på forskjellige ting)
 11. Lage noe som bestefar har spurt om (bestillingsalbum/kort)
 12. Lage systembok
 13. Lage oppbevarings eske til pult
 14. Pynte glass til oppbevaring
 15. Lage album fra sommeren
 16. Pynte esker til oppbevaring

Og listen fortsetter i det uendelige! Det er kanskje ikke så rart, at jeg har mye å tenke på, når alle hverdagslige sysler og skolesaker kommer i tillegg til alt det kreative! Vel, det var en liten forklaring på hvorfor jeg har mange innlegg om hobby, hvor stress det kan være med for mye kreativitet og hvor vanskelig det kan være for meg å legge fra meg prosjekter, og si at "nå kan jeg slappe av uten å gjøre noen ting!"

Jeg liker heldigvis å være kreativ, og jeg er glad jeg har den egenskapen. Kreativiteten er for meg som med meditering, jeg kobler helt av (det er vel og merke når jeg holder på med noe, ikke når jeg planlegger og tenker på alt jeg bør gjøre).

Vi skrives!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits