Ost, kjeks og vinkveld

  • 15.09.2012

I går kom søteste Dzenita syklende til meg for den planlagte kvelden. Vi laget i stand ostefatene, kjeksfatene, med litt hjelp av min mor, og grønnsaksfatene. Vi fant oss vin, og satte oss opp for å kose oss. Vi snakket om alt mulig, store og små hendelser, begivenheter, historier og alt som to bestevenner kan snakke om på en kveld. Vi spiste og koste oss såpass mye, at det var ikke før sent på kvelden jeg kom på at jeg har glemt å tatt bilder av hendelsen. Hvordan er det mulig?

De bildene jeg tok er desverre kun fra den siste tiden før Dzenita skulle hjem. Så ostefatet så mye bedre ut når vi startet, enn når jeg tok bilde av det. Men det er vel kanskje et tegn på at vi koste oss og nøyt maten. Vi hadde veldig mange forskjellige oster og kjeks, i tillegg hadde vi paprika og druer for å balansere litt den mektige ostesmaken.

Det var så koselig! Utpå kvelden satte vi på en film, men vi snakket forstsatt så mye at vi fikk ikke med oss handlingen. Da satte vi heller på litt musikk i bakgrunnen. Vi spilte også Bananagrams, hvor Dzenita slo meg ikke bare en gang, men tre? Tre av fire runder, hun var med andre ord, veldig god! 

Skål, vi blogges!

2 kommentarer

Dzenita

15.09.2012 kl.13:17

Det va en kjempe kjempe koselig og kjekk aften! Som må gjentar om ikke så altfor lenge <3 :) Haha, er litt ved i denne skallen her :-P Beklage Cecilie må fronse meg i det!. *Stolt*

cordieritt

16.09.2012 kl.15:31

Dzenita: Jaa, storkoste meg virkelig. Det var en kveld vi trengte :D Haha, jepp, du har noe å vær stolt over der ^^ Eg vil ha rematch då xD

Skriv en ny kommentar

hits