Fin tirsdag

  • 11.09.2012

Off, når jeg våknet fristet det verken å stå opp og i hvertfall å gå ut døren. Det blåste og regnet noe helt kolosalt, men nå har det heldigvis roet seg, og solen har faktisk tittet litt frem. Utrolig å tenke at det er tirsdag allerede, dagene flyr, og vi har allerede kommet til tredje uke på skolen. Det er fortsatt spennende, men noe vanskelig, men satser på at det går fint! Jeg har nå vært flink å gjort kjemi leksen fra i går til onsdag, og nå skal jeg starte med litt ekstra oppgaver til biologien som er i kveld. Tenkte jeg kunne gjøre noe ekstra i biologien, siden jeg leste alt jeg skulle (og litt mer) til sist time. Det er hardkjøring med skolen, og det har det vært fra dag en, og jeg satser på at det fortsetter slik. Dagene blir brukt til lekser og oppgaver, mens kvelden blir brukt til forelesning og skolearbeid!

I går fikk jeg meldt med opp til eksamen, så nå har jeg ikke det liggende over meg. Fristen er 15. september og derfor var det greit å få det ut av verden! Jeg har kun en skriftlig eksamen, ellers er de andre tre muntlige, og det gruer jeg meg til. Jeg har aldri fått de muntlige spesielt godt til, og det blir spennende å se hvordan det går i år, det må bare gå bra!

 

 Håper at dere har en fin tirsdag, så snakkes vi!

2 kommentarer

Dzenita

11.09.2012 kl.19:32

Det går så fint, du e mega flink! :) <3 Glede meg veldig t fredag også, med verdens søteste jente!

cordieritt

13.09.2012 kl.09:44

Dzenita: Tusen takk ska du ha søte deg<3 Glede meg mega mye te fredag eg og! Blir så gøy med litt "oss-tid" igjen. Alt for lenge siden sist! Det va en veldig god ide du hadde, med ost, kjeks og vin (+Bananagrams :D) Tihi, blir i hvertfall en konge kveld! :D

Skriv en ny kommentar

hits