Påleggssalat med kylling

  • 05.09.2012

Jeg har i dag eksprimentert litt på kjøkkenet. Siden i kveld har jeg en lang dag på skolen, og jeg skal treffe naboen for å jobbe med litt oppgaver. Derfor rekker jeg ikke å spise noe middag hjemme. Jeg fant tidlig ut at jeg ville lage noe med kylling, som salat eller noe annet godt. Men når jeg stod opp hadde mamma laget brød, og da ville jeg ha det med på skolen. Derfor fant jeg ut at kyllingsalat som i et pålegg hadde vært veldig godt.

Jeg søkte litt rundt på nettet, og fant noen oppskrifter, men siden jeg ikke hadde kesam, og jeg ikke ville gå til butikken, valgte jeg å lage noe med det vi hadde i kjøleskapet. 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg startet med å hakke opp en kylling fillet i små biter før jeg stekte dem, og kokte 2 egg samtidig. Når alt det var i pannen/gryten, skrelte jeg gulroten før jeg raspet den opp i små biter. Jeg hakket litt purreløk og litt rødløk, skrelte et eple som jeg også hakket opp i små biter. 

Jeg blandet sammen det lille vi hadde av rømme med majones og krydret med ca en t-skje med karri. Her brukte jeg to forskjellige varrianter, bare for smakens del. Jeg tok en liten klype med pepper i blandingen. Kyllingen krydret jeg med litt salt og pepper og når den var ferdig la jeg det over på en liten tallerken for avkjøling. Jeg hakket opp egg i små biter og lot dem avkjøle seg før jeg rørte inn alle de oppkuttede grønnsakene, eggene og de avkjøte kyllingbitene. 

Resultatet ble knallgod, hjemmelaget påleggssalat med kylling og karri. 

Image and video hosting by TinyPic

Velbekomme, håper det faller i smak!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits