Dagen i går

  • 05.09.2012

Tenk, nå har jeg gått litt over en uke på skolen, og jeg må si at jeg synes det er bpde kjekt og spennende. Matten og fysikken som jeg har vært borti før har jeg fått litt hjelp av broren min allerede. Jeg mener det er viktig at jeg ikke detter av enda, men får med meg det grunnleggende. Det vil si at det er en stor takk til Yngve! 

I går brukte jeg hele dagen på skolearbeid. Dagen ble brukt til lekser i fysikk, matte og kjemi og på kvelden hadde vi biologi forelesning. Jeg noterte mye, og fikk til det som skulle gjøres. Men det var godt når jeg tok turen til Reidar, og var ferdig for dagen. 

Jeg og Reidar spaserte en tur bort til Helgø Meny på Stadionparken. Vi skulle innom å hente sånn gratis lokk til Tine brunos. Vi har en fra Synnøve finden allerede, så nå kan vi ha brunos fra dem begge og slippe å pakke dem inn i plastfolie. 

Det var en fin tur, opphold og veldig koselig. Vi liker begge å gå tur, så det er veldig godt når vi gjør det. Når vi kom tilbake fra turen satte vi oss ned å så på Kongen av Queens og hadde noe kveldsmat. Herligt!

Håper du hadde en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits