Torsdag ble en fantastisk kveld

  • 31.08.2012

Rett etter skolen i går, ventet Anne på meg ute, det var så kjekt å se henne igjen! Vi gikkrett til Harbour, jeg var så sulten, og det var hun også! Vi kjøpte hver vår nachos, nam, nam. Når vi satt å spiste kom Reidar til oss, og møtte oss der. Jeg var så glad for at han også kom, å så var det første gang Anne og Reidar traff hverandre, så det var på tide. 

Etterpå gikk vi bort til Checkpoint charlie og hadde øl. Det var "thirsty thursday", som vil si to øl for en. Vi ble noen minutter for sent til Kaizers Orchestra, men når vi kom var det topp stemning, mange folk og ikke minst oss tre. Det var så koselig! 

Jeg blir aldri lei av å se Kaizers Orchestra live, de har så mye scene show og god stemning. En perfekt aften med god musikk og kjekke folk! 

Som avslutning på kvelden sendte de opp raketter i alle slags farger å størrelser, det var så nydelig!

Etter vi var her, gikk vi ombord i en båt og delte noen øl, herlig. Jeg fulgte Anne til togen før jeg returnerte til båten og Reidar. Vi spaserte hjem og la oss for en god natt søvn. Vi var trøtte, han hadde vært på jobb og jeg på skolen før vi gikk ut. Så sengen var god å krype oppi.

Jeg hadde en F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. kveld.

Ha en fin start på helgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits