Hobby system

  • 10.10.2012

Jeg har den siste tiden drevet på med å rydde i alle scrapping arkene til meg og mamma. Vi har begynt å få en del gjennom årenes løp, og det har på ingen måte vært noe system i arkene. Jeg fant ut at jeg ville lage et enkelt, men billig ordens system, så her er det:

Jeg kjøpte to plastikk mapper (hadde en fra før av), og så kjøpte jeg noen pakker med papirklemmer. I de forskjellige mappene har jeg tre forskjellige kategorier: ensfarget, temaer og mønster. Det vil si at for hver farge klemmer jeg sammen med en papirklemme, og skriver fargen på toppen av den, og for vær temaer gjør jeg det samme. Med mønstrene synes jeg det var litt vanskeligere, jeg tok derfor og sorterte dem også etter farger. 

Så nå, når vi skal scrappe et kort i lilla og rosa farger, tar man ut alle arkene som er markert med dette, og velger arkene fra dem.

I tillegg så har jeg kjøpt meg noen esker til ark og diverse. Disse fant jeg på tilbud på Panduro i byen, de hadde flyttesalg, og alt i hele butikken var på 70%, det vil si at jeg kjøpte meg litt av hvert her på butikken. Disse eskene er ca 33x33 cm store, og derfor er det plass til en del i dem. I den ene esken har jeg lagt noe av mitt utstyr, og i de andre ligger det foreløpig rot av litt resteark vi har samlet, de vi har klippet i og lignende. Disse har jeg funnet et system for men jeg har ikke rukket å lage alle de heftene ferdig. Systemet på disse finner du her.

Har du noe system på dine hobbyting? Fortell gjerne!

Ha en super uke videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits