Gjenforening med speideren

  • 08.06.2012

I kveld har jeg vært ute i noen timer, utrolig herlig. Det var fellesavslutning med speideren, og jeg tenkte at det var koselig å møte opp på det og treffe kjente fjes. Det var det! Jeg koste meg veldig, tiltross for at jeg hadde kledd meg overstadige godt, værmeldingen sa overskyet med 13-14 grader, å vi skulle være ute med sjøen! Det ble rett å slett litt varmt, men heller det enn å fryse! Avslutningen var med Emmaus stranden, der er det så fint, er du i nærheten, ta turen der en solfylt dag! Det var kanopadling, pølsegrilling, pinnebrødlaging og mye snakk. Jeg har ikke sett dem på et halvt år, så var litt å snakke om, selv om det alltid er slik!

Her er noen bilder fra kveldenRett etter dette bar det hjem en tur for å skifte, før jeg traff Dzenita. Herlig het, hvor godt det var å se henne igjen! Savner henne. Vi gikk en liten spassertur før vi gikk til meg. Her så vi på noen bilder, mimret, snakket og lo. Vi har ALLTID mye å snakke om, og det er like kjekt hver gang! Hvorfor møtes vi ikke oftere?

Vel takk for en fin kveld! Vi skrives.

2 kommentarer

Dzenita

08.06.2012 kl.09:55

Ja, va veldig kjekt igår! Koste meg skikkelig! :) Du stiller et godt spørsmål der :P Hehe. Såg ut som dere hadde en kjekke avslutning, og værgudene var m dokke! :)

cordieritt

08.06.2012 kl.23:55

Dzenita: Kjekt at du kommentere kjære :D Ja, eg syns det va et godt spørsmål! ^^

Skriv en ny kommentar

hits