Cordieritt

  • 27.12.2010

 

Hvorfor blogg? Jeg bestemte meg for å ta opp igjen bloggen min, men med noen små justeringer. Bloggen skal brukes til diverser som bilder som jeg har tatt, opplevelser jeg får og ting jeg gjør. Jeg har som hobby å fotografere, lage kort, album, strikke og masse mer,  men ønsker selvfølgelig å bli bedre enn det jeg er i dag. Derfor må dere gjerne kommentere på bildene jeg legger ut, positiv og negativ tilbakemelding er jeg interessert i, men ikke tullekommentarer.

Hvorfor Cordieritt? Opphavet til navnet på denne bloggen kommer fra Naturhisorisk museum. Der var den en stein med en dyp blå farge som falt meg i smak. Grunnen til at navnet stammer fra en stein er enkel. Jeg er veldig glad i naturen, derfor tenkte jeg at det var noe jeg kunne bruke for å lage blogg navnet. I tillegg har jeg en liten samling av steiner som jeg har hatt fra jeg var liten jente. Det er mange flotte steiner i verden, og Cordieritt er en av dem.

Her er et bildet av steinen som er opphavet til navnet på bloggen.

Bildet har jeg lånet i fra: http://www.nhm.uio.no/fagene/geologi/mineraler-krystaller/edelsteiner/cordieritt/ Hvor du i tillegg kan finne ut litt mer om steinen om du ønsker det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits